2410831518 7ο χλμ Λάρισας - Τυρνάβου, Λάρισα soummas1@otenet.gr
hero image
 
Έπιπλα Κουζίνας Σούμμας
Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Λάρισα
 

Η εταιρεία Έπιπλα κουζίνας Σούμμας ιδρύθηκε το 1989 έχει την έδρα της στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο 7ο χλμ Λάρισας Τυρνάβου.
Είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την ξύλινες κατασκευές και ειδικότερα Κουζίνες - ντουλάπες - πόρτες (θωρακισμένες - εσωτερικές - μασίφ ), ειδικές κατασκευές.


Η επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια στοχεύει στην άμεση επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω του με στόχο την σωστή εξυπηρέτηση του αλλά ταυτόχρονα την πλήρη ικανοποίησή του. Γι’ αυτό επιλέγει τους σωστούς συνεργάτες, προτιμάει κυρίως να συνεργάζεται με ελληνικές εταιρείες, ενημερώνεται για κάθε τι νέο στην αγορά και ταυτόχρονα προσαρμόζει τις τιμές σε βατά χρηματικά ποσά.

Η εταιρεία έπιπλα κουζίνας  Σούμμας παράγει ντουλάπες , πόρτες και έπιπλα κουζίνας με τη χρήση κάθε νέας τεχνολογικής δυνατότητας, με υλικά που επιτρέπουν την δημιουργία καινοτόμων λύσεων για κάθε χώρο, με έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής. Η εταιρία συνεργάζεται με Ελληνικές Βιομηχανίες για την απευθείας αγορά πρώτων υλών πετυχαίνοντας στο τελικό προϊόν άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

 
     
     
 
 

Διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.
 Με σταθερά ανοδική πορεία και πολυετή εμπειρία, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρείες, καταστήματα αλλά και οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, και παράλληλα λύσεις για ιδιωτικούς χώρους όπως η κατασκευή επίπλων κουζίνας, εντοιχιζόμενων ντουλαπών, εσωτερικών πορτών και επίπλων μπάνιου, αλλά και ειδικές κατασκευές σε ανταγωνιστικό κόστος, αφού διαθέτει δική της μονάδα παραγωγής, αποτυπώνοντας στο μέγιστο δυνατό την επιθυμία του πελάτη, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικιακό χώρο. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την εταιρεία ΣΟΥΜΜΑΣ είναι η ικανοποίηση του πελάτη της, τόσο με την επιλογή του όσο και με την εξυπηρέτηση που του παρέχεται πριν και μετά την πώληση.

 

 
     
     
 

 Η εταιρεία με ιστορία και πείρα πολλών ετών στο χώρο των επίπλων κουζίνας, είμαι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, που έχει θεμελιώσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της. Με γνώμονα την αποτύπωση στο μέγιστο δυνατό των επιθυμιών των πελατών, κερδίζει την έμπρακτη προτίμηση τους στην εταιρεία. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία  έπιπλα κουζίνας Σούμμας έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιριών, δημόσιων φορέων, εκπαιδευτικών οργανισμών, πανεπιστημιακών μονάδων, νοσοκομειακών μονάδων και πολλών άλλων. Επιπρόσθετα η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αξιόλογων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών που καλύπτονται με τις ολοκληρωμένες λύσεις που τους παρέχονται, με την ευελιξία στις ειδικές κατασκευές και με την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

 

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ